top of page
Sponsorer 2018

 

 

Slottshotellet

Stolt sponsor av Kalmar Boxningsklubb

Slottshotellet är ett av Kalmars största privatägda hotell. Vackert beläget i gamla stan med Stadsparken, Kalmars nya Konstmuseum och Kalmar slott som grannar.På Slottshotellet är ingenting strömlinjeformat. Våra 71 rum är individuellt inredda för att kombinera elegans med hemkänsla och hög komfort.

Apptronic Elteknik AB

Stolt sponsor av Kalmar Boxningsklubb

Vi hjälper dig med elinstallationer, data, tele, larm och belysning. Behöver du hjälp med fastighetsautomation eller processautomation så gör vi gladeligen det också. Hos oss står du som kund alltid i centrum. Vi går kontinuerligt utbildningar och lär oss mer om el- och teknik för att kunna göra ett ännu bättre jobb.

Vi finns i Tingsryd, Ryd, Växjö och Ronneby. Du hittar oss också i Vislanda genom Visel och i Kalmar genom Apptronic Elteknik. Låt oss hjälpa dig med dina elutmaningar.

Konditori Fiesta

Stolt sponsor av Kalmar Boxningsklubb

Konditori Fiesta ägs sedan 1997 av Michael Gustavsson som har en lång och bred erfarenhet inom bageri och konditori. Vi har eget bageri på Fiskaregatan och populär butik/café på larmgatan i centrala Kalmar.

Vi levererar dagligen bröd, bakverk och konditorivaror till olika hotell, butiker och företag.

Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt sortiment och att hålla en hög standard med bra kvalité och nöjda kunder.

Elbolagsgruppen

Stolt sponsor av Kalmar Boxningsklubb 
 

Välkommen till Elbolagsgruppen – Din lokala samarbetspartner

Vi är ett entreprenad och serviceföretag med hög kompetens som erbjuder helhetskoncept inom el, säkerhet och teknikinstallationer. Vi är ett entreprenad och serviceföretag med hög kompetens som erbjuder helhetskoncept inom el, säkerhet och teknikinstallationer.

Cs Business Consulting AB

Stolt sponsor av Kalmar Boxningsklubb

Kalmar hamn AB

Stolt sponsor av Kalmar BK

Mini Sponsorer

Klicka på nedan länk till våra stödsponsorer

Please reload

bottom of page